Bestellingen en betalen

Ga je bij ons een bestelling doen? Wat super leuk! Lees hieronder informatie over jouw bestelling of betaalmogelijkheden.

Ja zeker, wij werken met Klarna. Je kunt kiezen voor "achteraf betalen" bij de betaalmogelijkheden. Kijk dus eerst gerust of je tevreden bent met het product en betaal later!

Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag! Het is dus slechts kort mogelijk om jouw bestelling te annuleren.

Heb je jouw bestelling kort geleden geplaatst? Neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier. Dan kijken wij graag of we de bestelling nog kunnen annuleren. En wees gerust, je hebt nog 60 dagen om je bestelling gratis te retourneren!

Zodra wij je bestelling hebben verwerkt, ontvang je een e-mail met Track & Trace-informatie (check je spam ook). Deze ontvang je minstens de dag voor je de bestelling ontvangt. Met de Track & Trace-informatie kun je jouw pakket volgen. Wij doen ons best om je bestelling dezelfde dag te verwerken.

Dat is zeker mogelijk! Je kunt bij het betalen kiezen voor "Service point", je kunt dan het dichstbijzijnde servicepoint kiezen nadat je hebt betaald.

Je kunt je bestelling wijzigen zolang je van ons nog geen track & trace informatie hebt ontvangen. Laat het ons z.s.m. weten via het contactformulier of info@bellasol.nl

Verzendingen

Hieronder vind je alle informatie over verzendingen van jouw bestelling bij Bellasol.

Bestellingen boven de € 40,00 worden gratis verzonden binnen Nederland (België € 4,00).

Bestellingen onder de € 40,00 bedragen € 3,95 binnen Nederland en België.

Binnen de EU zijn de verzendkosten 9,95.

Indien je een bestelling plaatst voor 15:00 uur, wordt hij dezelfde dag verzonden! Vaak heb je hem dan de volgende dag in huis (Nederland & België).

Binnen de EU veelal binnen 5 werkdagen.

Gratis retourneren en ruilen

Niet tevreden met je product? Wij doen niet moeilijk! Bekijk de voorwaarden hieronder.

Ben jij niet tevreden met je product of past het product niet op je kinderwagen? Dan kun je de producten binnen 60 dagen nog retourneren. Vraag gratis een retourlabel aan (let op: binnen 5 werkdagen gebruiken) via ons contactformulier of per e-mail: info@bellasol.nl

Zodra wij jouw bestelling terug hebben ontvangen (ongebruikt), ontvang je binnen 5 werkdagen het geld terug op je bankrekening. Indien je een bestelling hebt geplaatst onder de € 40,00 is er geen terugbetaling van de verzendkosten.

Past een Bellasol op mijn kinderwagen?

Lees hieronder alle informatie over waar onze producten op passen!

De parasols van Bellasol zijn universeel. Zij hebben een speciaal ontworpen clip die past op bijna alle kinderwagen zoals:

Joolz, Mutsy, Dubatti, Maxi Cosi, Bugaboo, Stokke (behalve Xplory), Easywalker, Quinny, Chicco, Cybex, Nuna en meer!

Zowel op de reiswieg als de zit variant. Het voordeel met een universele clip is dat hij op elke ronde/ovale stang past zoals op je tuinstoel of volgende kinderwagen/buggy. De parasol is dus erg duurzaam!

De zonnedoeken van Bellasol zijn het fijnst te gebruiken als je kindje nog in de reiswieg ligt. De zonnedoeken zijn universeel en passen op alle kinderwagens!