Universele parasol vs kinderwagenmerk parasol

Hi supermom,

 

Leuk dat m’n blog leest! Op het moment dat ik een parasol voor onze kinderwagen zocht was de eerste vraag die ik mijzelf stelde: koop ik een universele parasol of past de “kinderwagenmerk” parasol veel beter? De parasols van het merk van onze kinderwagens zag er precies zo uit als de universele van de Prenatal en dat verschilde nogal in een paar tientjes… Daarnaast wilde ik iets leuks, levendigs en anders. Maar ik kwam alleen maar “saaie” effen kleuren tegen.

 

Via Google werd ik er niet wijzer op. Er zijn maar weinig moeders die schrijven over parasols. Terwijl bijna alle moeders een parasol hebben! Wat heb ik gedaan.. Zelf parasols ontworpen & ik ben naar een babywinkel gegaan (ja, ook met een Bellasol en in de hoop dat ik niet weggestuurd zou worden..). Ik heb de verschillen uitgeprobeerd. Een Bellasol op elke kinderwagen gepast en gekeken of de merk parasols beter passen dan een universele.

 

Mijn eerlijke mening: een universele parasol (van in ieder geval Bellasol) past wat fijner/steviger dan een sommige “merk” parasol. Ja, ik was net zo verbaasd als jij nu bent. Sommige van de merk parasols klik je vast aan de zijkant van de (bijv.) reiswieg met een ovale clip. Je kunt de clip niet strakker maken, als je de parasol dus wilt buigen/stellen klik je hem eraf. Een universele parasol zet je vast aan de uitschuifstang (zijkant) van het stuur van de kinderwagen. Deze kun je strak vastzetten, zodat hij goed stevig blijft zitten. Het voordeel van een merk parasol is dat hij waarschijnlijk in precies dezelfde kleur beschikbaar is als je kinderwagen.

Het grote voordeel van een universele parasol vind ik dat als je van kinderwagen wisselt dat deze alsnog past op je wagen. 

 

Ik zet hierbij de voordelen van beide mogelijkheden voor je op een rijtje.

 

Universele parasol (Bellasol) Merk parasol
1. Strak vast te draaien 1. Past goed op je passende kinderwagen
2. In leuke printjes 2. In dezelfde kleur als je kinderwagen
3. Bij aankoop andere wagen/buggy ook te gebruiken
4. Je krijgt er een leuk mommy tasje bij

Een universele parasol voor je kinderwagen past dus makkelijk op alle kinderwagens als Joolz, Bugaboo, Mutsy, Dubatti, Stokke (niet de Xplory), Maxi Cosi en alle andere kinderwagens!

 

Het belangrijkste is dat jij happy bent met je aankoop! Twijfel je? Pas dan een parasol die past bij je kinderwagen in de winkel versus een Bellasol. Je kunt onze universele parasols tot wel 60 dagen lang retourneren. 

 

Heb je vragen? Stuur me gerust een berichtje.

 

Love, 
Adriana