Rondreis Bali met kleine kinderen - 9 leukste plekken!

Ga jij binnenkort een rondreis Bali maken met kleine kinderen?

In dit artikel lees je de leukste kindvriendelijke plekken op Bali, die je echt niet wilt missen tijdens je rondreis! Super gaaf dat je binnenkort naar Bali gaat met je kinderen. Wij hebben 8 weken lang mogen genieten met onze kleine dochters van 4 & 1 jaar uit. Zij hebben zo een leuke tijd gehad op dit kindvriendelijke eiland! Laten we het hebben over de 9 leukste plekken om te bezoeken op Bali tijdens je rondreis met kinderen.

De 9 leukste plekken tijdens je rondreis Bali met kinderen:

1. Canggu: het kinder en surfparadijs, waar je talloze restaurants vindt met speelplek! Tijdens je rondreis op Bali is dit een plek die je wilt bezoeken met kleine kinderen.  
2. Ubud: het culturele hart tijdens je rondreis op Bali. Van kindvriendelijke avonturen naar vele restaurants met speelplek tot culturele uitjes. In Ubud en omgeving vind je alles!
3. Uluwatu: als je tijdens je rondreis Bali met kleine kinderen zoekt naar heerlijke stranden, dan moet je in Uluwatu zijn. Daar vind je nog stranden waar het heerlijk is om op te liggen en zelfs mijn lievelingsstrand waar je kinderen heerlijk in ondiep water kunnen spelen.
4. Sanur: de plek waar je wilt beginnen of eindigen tijdens je rondreis Bali met kinderen. Dichtbij het vliegveld, leuke kindvriendelijke restaurants en vanaf hier pak je de boot naar:
5. Nusa Lembongan: een eiland dichtbij Bali waar je binnen 30 minuten naartoe vaart vanuit Sanur. De tocht is goed te doen met je kinderen. Heerlijke witte stranden, snorkelen en mooie, fijne beachclubs vind je op dit eiland. Zelfs een uitstap om te snorkelen met Manta's of als je heel avontuurlijk bent naar Nusa Penida. 
6. Gili Air: wil jij tijdens je rondreis Bali een nabijgelegen eiland bezoeken met een echte island vibe zonder auto's? Dan is Gili Air de plek waar je moet zijn! Je kinderen kunnen rustig op een wit strand in het water spelen, zonder omver gegooid te worden door golven. Je vind er heerlijke strandtentjes en geen auto's!
7. Sidemen: als je het echte authentieke Bali wilt ervaren, de jungle en prachtige rijstvelden dan is Sidemen onmisbaar tijdens je rondreis Bali met kinderen. Je vindt hier weliswaar geen restaurants met speeltuin maar wel de echte warungs!
8. Amed: het duikparadijs en waar je zo met je kinderen vanaf het strand het water inloopt het 'aquarium' in. Een rustige en minder toeristische plek dan de rest van Bali en als je daarvan houdt; dan is Amed echt een bezoek waar tijdens je rondreis Bali met kinderen.
9. Lovina: dit plekje ligt naast Amed en vanaf hier kun je geweldige uitstapjes doen met je kinderen naar watervallen. Een rustige plek met geweldige warungs en de real Bali vibe. 

 Rondreis Bali met kleine kinderen

Wil je uitgebreide informatie lezen over je rondreis Bali met kleine kinderen? Klik hier voor de uitgebreide Bali moedersgids (100+ pagina's) incl. Whatsapp groep met andere moeders die naar Bali gaan (of zijn geweest) en 4 extra bonussen zoals tips om te vliegen met kinderen. Klik hier om de moedersgids te bekijken.

Je vindt ook veel informatie via ons blog: moedersmetdromen.nl. Klik hier om naar de uitgebreide blogs te gaan.